Szaktanácsadás

Bűnmegelőzési szaktanácsadás

01

Bekezdés helye

Tanácsadói szolgáltatások

 

 • Követeléskezelés
  Mentesítjük partnereinket mindattól a fáradtságos tevékenységtől, amit az adósokkal kapcsolatos foglalkozás jelent. A követeléshez szükséges jogi és adminisztrációs háttérrel költségátalányért és eredményességi jutalékért szolgáltatunk.Bizonyos esetekben cégünk követeléseket is vásárol.
  Nem csak az “íróasztal mögül” avatkozunk a dolgokba, hanem adatokat gyűjtünk, helyszíni információkat értékelünk, s az összes körülmény figyelembe vételével igyekszünk megtalálni a lehető legoptimálisabb megoldást.

 

 • Bűnmegelőzési szaktanácsadás
  Vagyonvédelmi szaktanácsadás bűnmegelőzési területen, amely magába foglalja objektumok, gazdálkodó szervezetek, események, rendezvények veszélyeztetettségi szempontú felmérését, javaslattételt a rizikótényezők elkerülésére, csökkentésére, illetve a fentiek figyelembe vételével biztonsági tervek elkészítését.

 

 • Büntetőeljárásban a sértetti oldal képviselete
  Feljelentések megtételénél, illetve egyes nyomozati cselekményeknél való közreműködés.

 

 • Bizalmas munkakört betöltők biztonsági szempontú ellenőrzése, minősítése
  Leinformálta alkalmazottait? Ismeri a házi betegápolót? Bizonyára ajánlólevéllel rendelkeznek, vagy mégsem? És a barátjával, barátnőjével mi a helyzet? Statisztikai adatok bizonyítják, hogy a bűncselekmények jelentős hányadában az elkövetéshez felhasznált információt hozzátartozók és közvetlen munkatársak adják ki, jó szándékú segítők beszélik ki. A bűncselekmények elkövetői között is jelentős százalékban vannak jelen a szállítók, üzleti partnerek, alkalmazottak. Biztonsága érdekében vegye igénybe a szolgáltatást!

 

 • Kapcsolattartás a sajtóval
  Sem egy gazdálkodó szervezet, sem egy magánszemély számára nem elhanyagolható hogy a sajtó milyen színben tünteti fel. Tapasztalataink alapján a ragadozó újságíróktól akkor is védeni kell valakit, ha csak sértettje egy bűncselekménynek. Megbízásunk esetén felelősséggel kezeljük a sajtókapcsolatot, nyilatkozunk megbízónk helyett.
  A sztori éhség áldozata ne Ön, ne az Ön vállalkozása legyen!

 

 • Közrendi ügyekben szaktanácsadás
  Az ilyen jellegű szabálysértésekben megbízás alapján történő tanácsadás, képviselet.

Add Comment